Nano Ceramic Protect Glass

Een snelle reactietijd is een onmiddellijke actie. Goede zichtbaarheid betekent een situatie controle en betere veiligheid op de weg. Dit kan door middel van een zuivere voorruit.

Elk, zelfs de kleinste overlast die slechter zicht oplevert, brengt bestuurders en andere weggebruikers een kans op een ongeval. Om dat risico te minimaliseren, is het nodig om autoglazen een goede bescherming te bieden.
Nano Ceramic Protect Glass is een product, dankzij welke autoglazen perfect beschermd zijn en de bestuurder tijdens de dag en nacht een niet-vergelijkbare verbetering van de zichtbaarheid krijgt. Nanomoleculars, opgenomen in de Nano ceramic protect Glass Preparatie, vormen op een glasoppervlak duurzame, keramische beschermende laag.

Die laag zorgt voor een afstoting van watermoleculaire (het hydrofoobiciteitseffect), waardoor ze tijdens het rijden direct en automatisch van een autoglas worden verwijderd.

Dankzij dit wordt de behoefte aan gebruik van ruitenwissers tijdens de regen overbodig. Het product heeft een hoge weerstand tegen lage temperaturen en maakt het tijdens de winter makkelijker om te bevroren glazen schoon te maken.

Voor gebruikt dient het het glas te reinigen met Nano Ceramic Remover.

Wat zijn de voordelen van Nano Ceramic Protect Glass:

  • Betere zichbaarheid
  • Perfect waterafstotendheid
  • Betere weerstand tegen mechanische schade van de ruitenwissers
  • Makkelijker te onderhouden
  • Hoge duurzaamheid tegen chemicaliën

Nano Ceramic Protect Glass set

Set contains:

  1. 30 ml Nano Ceramic Protect Glass
  2. sponge applicator
  3. microfiber 30×30 cm