HARD 9H NEW

Nano Ceramic Protect Red en Gold wordt alleen uitgevoerd door onze geautoriseerde servicepartners.

2 BESTE METHODEN VOOR NCP HARD 9H APPLICATIE


EERSTE METHODE - HIGHEST GLOSS & HYDROPHOBICITY

Nano Ceramic Protect Hard 9H GOLD - maximum 4 layers + 1 layer of Nano Ceramic Protect SOFT - top coat

JAARLIJKSE ONDERHOUD

1 layer of Nano Ceramic Protect SOFT - top coat


TWEEDE, BESTE METHODE - MIX - HIGHEST HARDNESS & SCRATCHES RESISTANCE + HIGHEST GLOSS & HYDROPHOBICITY

Nano Ceramic Protect Hard 9H RED + Nano Ceramic Protect Hard 9H GOLD + Nano Ceramic Protect SOFT - top coat

MIX - 4 layers: 2 x RED + 2 x GOLD + 1 x SOFT - top coat

MIX - 6 layers: 4 x RED + 2 x GOLD + 1 x SOFT - top coat

MIX - 8 layers: 6 x RED + 2 x GOLD + 1 x SOFT - top coat

MIX - 10 layers: 8 x RED + 2 x GOLD + 1 x SOFT - top coat

MIX - 12 layers: 10 x RED + 2 x GOLD + 1 x SOFT - top coat - TOP, BESTE EFFECT!

MEER LAGEN VAN  9H RED  GEEFT EEN HOGERE HARDHEID, DIKTE EN WEERSTAND TEGEN KRASSEN.

JAARLIJKSE ONDERHOUD 

1 layer of Nano Ceramic Protect SOFT - top coat

Minder glans, maar harder!

Ben je het gebruik van wassen, wasmiddelen en andere dagelijkse verzorgingsproducten beu zonder blijvende resultaten te bereiken? De nieuwe serie keramische beschermende coatings Nano Ceramic Protect Hard 9H, vervaardigd volgens de hoogste normen van nanotechnologie, biedt u dergelijke bescherming voor vele jaren. Nano Ceramic Protect Hard 9H, waarvan de uitvinder en enige producent Nanoformula is, de eigenaar van het merk Nano Ceramic Protect, is momenteel het beste product op de markt. Het heeft een 3D-structuur, de hoogste gecertificeerde hardheid en de beste kwaliteitsbescherming voor alle oppervlakken. Beginnend met marmer, graniet, conglomeraat, apparaten van staal, zilver, geverfde oppervlakken, glas, keramiek, plastic, textiel, natuurlijk leer en vele anderen.

Nano Ceramic Protect-producten vormen een onzichtbare beschermlaag vanaf het moment van aanbrengen, waardoor de oppervlakken jarenlang beter bestand zijn tegen krassen, sterke chemicaliën, temperaturen en UV-stralen. Tegenwoordig is Nano Ceramic Protect een volledige lijn van producten in het internationale distributienetwerk, inclusief de gemeenschap die ze over de hele wereld gebruikt.

De voordelen van het gebruik van Nano Ceramic Protect Hard 9H Industrie : bescherming tegen vuil, hoge hydrofobiciteit van beschermde oppervlakken (in combinatie met NCP9H Gold), bescherming tegen vocht, corrosie, oppervlakte-oxidatie, UV-bestendigheid, hoge temperatuurbestendigheid - tot 1500 graden Celsius , verhoogde krasbestendigheid, bescherming tegen chemicaliën en nog veel meer.Het permanente afdichtingsmiddel maakt het gemakkelijk om de beschermde oppervlakken schoon te houden.

De Nano Ceramic Protect Hard 9H industriële coating is een permanente coating. Na het aanbrengen van de coating ontstaat een duurzame beschermende laag met een langdurige garantie. De hoge hardheid en elasticiteit van de coating garandeert een verhoogde duurzaamheid, zelfs in extreme weersomstandigheden.

Bij het testen van vergelijkbare keramische afdichtingen die op de markt beschikbaar zijn, werd bevestigd dat bij het aanbrengen van meerdere productlagen zeer vaak na een lange gebruiksperiode, een hoog risico op barsten van zowel de keramische laag als de verf als gevolg van gebrek aan elasticiteit werd waargenomen. NCP Ceramic coating 9H , eenmaal aangebracht, garandeert de effectiviteit en de hoogste kwaliteit van de keramische beschermende coating , vrij van de hierboven beschreven risico's. De uitgeharde afdichting kan alleen mechanisch worden verwijderd door schurend polijsten. Nano Ceramic Protect Ceramic coating 9H is een revolutionair product voor oppervlaktebescherming. Hoe meer lagen worden aangebracht, hoe hoger de bescherming!

NCP9H Red- Glas

Douchedeuren, spiegels, tafelbladen, glazen deuren, ramen, keramische en inductieverwarmingsplaten en nog veel meer


De innovatieve beschermende coating Nano Ceramic Protect Industrial Ceramic coating 9H Red beschermt perfect alle soorten glasoppervlakken. De unieke formule van nanodeeltjes zorgt voor een efficiënte en eenvoudige productdistributie. Dankzij de geavanceerde applicatietechnologie van NCP9H Red. Nanodeeltjes vullen de microholtes op glazen oppervlakken. Op deze manier hecht de keramische coating stevig aan het glasoppervlak, waardoor het een ongelooflijke duurzaamheid en sterkte heeft. Naast bescherming biedt Nano Ceramic Protect 9H waterafstotende eigenschappen die voorkomen dat vuil zich aan het glas hecht, voorkomt dat water uitdroogt en geen strepen achterlaat. Dagelijkse gebruik wordt gemakkelijk en snel. Bovendien beschermt onze keramische coating tegen UV-straling en schadelijke weersomstandigheden.

NCP9H Red- Keramiek

Wastafels, toiletten, baden, douches en tegels


In geval van constante contact met water en reinigingsmiddelen, zal intensieve reiniging van de keramische oppervlakken de beglazing van de keramische coating tijdens gebruik beschadigen. Tijdens het bakken van het keramiek blijft het glasoppervlak poreus, waarbij microscopische gaten onzichtbaar zijn voor het blote oog, alleen zichtbaar bij grote vergroting. Vuil, bacteriën en watersedimenten vullen deze leegtes naarmate het materiaal ouder wordt en het wordt steeds moeilijker te verwijderen. Taak van het product Nano Ceramic Protect Industrial Ceramic coating 9H is om deze holtes te vullen, om het keramische glasoppervlak glad te maken. De coating gaat lang mee, na het aanbrengen is het bijna onmogelijk om hem te verwijderen, hij is bestand tegen water, reinigingsmiddelen en zuren. De afdichting zorgt voor een extreem glad, hard en duurzaam keramisch oppervlak. De hydrofobe eigenschappen van de beschermende coating Nano Ceramic Protect Industrial Ceramic coating 9H verminderen de afzetting van vuil, calcium en mineralen die gemakkelijk te verwijderen zijn. Dagelijkse gebruik wordt gemakkelijk en snel zonder het gebruik van krachtige reinigingsmiddelen.

NCP9H red - Staal

Metalen meubels, roestvrijstalen keukens, stalen spoelbak. Leuningen, waterarmaturen in de sanitaire sector, machines en machineonderdelen.


Chemisch bestendige staalbescherming is vereist, zowel wanneer schadelijke atmosferische factoren het staaloppervlak beïnvloeden als wanneer de chemicaliën die we reinigen het staal aantasten. Roestvrij staal is inherent een materiaal dat geen extra bescherming vereist, maar waarvan het oppervlak een esthetisch uiterlijk vereist. We hebben in dit opzicht een probleem. Onveilig, na enige tijd moeten we weer schoonmaken. Over het algemeen beschikbare beschermingsproducten zijn van korte duur omdat ze niet permanent zijn. Het principe van bescherming voor alle soorten oppervlakken is één ding: we moeten de poreuze structuur van het materiaal voor eens en voor altijd sluiten. Het product Nano Ceramic Protect Industriële keramische coating 9H is een permanent product en kan dit probleem perfect oplossen. Na het aanbrengen van het product NCP9H Red kristalliseert het op het oppervlak en creëert een onzichtbare, keramische en gladde beschermlaag met de hoogste gecertificeerde 9H-hardheid, die permanent de structuur van het beschermde oppervlak afdicht. Nu hechten alle soorten vuil niet langer rechtstreeks op stalen oppervlakken, omdat de gladde beschermende coating van Nano Ceramic Protect Industrial Ceramic coating vuil afstoot. Het reinigen van het beschermde oppervlak wordt eenvoudig en er zijn geen sterke reinigingsmiddelen nodig.

NCP9H red - Steen

Marmer, graniet, corian en soortgelijke oppervlakken


De innovatieve beschermende coating Nano Ceramic Protect Industrial Ceramic coating 9H beschermt ook stenen oppervlakken - graniet, marmer, en andere zoals Corian. U hoeft geen speciale dure reinigings- en beschermingsproducten te gebruiken die na enige tijd van de beschermde oppervlakken "verdwijnen". NCP9H red is een permanente coating. Eenmaal gebruikt, is het vrijwel onmogelijk te verwijderen vanwege zijn moleculaire structuur en hoge hardheid. Na het aanbrengen van het product binden de nanodeeltjes aan een dicht netwerk dat dezelfde bescherming biedt als geglazuurd porselein. Het product sluit met een poreuze steenstructuur en vult het oppervlak. Het gebruik van Nano Ceramic Protect Industrial Ceramic coating 9H herstelt de unieke originele kleur van de steen, maar biedt vooral bescherming tegen binnendringen van vloeistoffen, bescherming tegen UV-straling, lage en hoge temperaturen, verhoogt de hydrofobiciteit, het oppervlak wordt vuilafstotend. Dit alles betekent dat de steen niet corrodeert of breekt. De coating met Nano Ceramic Protect Industrial Ceramic coating 9H vergemakkelijkt het dagelijks gebruik en reinigen van beschermde oppervlakken zonder sterke reinigingsmiddelen. Marmer, graniet, corian en soortgelijke oppervlakken behouden hun onberispelijk mooie, natuurlijke uitstraling lang.

NCP9H Red - Auto- / voertuigvoorbereiding

Geschilderde oppervlakken, folies, allerlei soorten velgen, remklauw, uitlaat, koplampen, chroom, koolstof, glasvezel, folie, glas en nog veel meer geschikt.

Keramische coating aanbrengen altijd met behulp van vier producten - Nano Ceramic Remover, Nano Ceramic Protect Ceramic coating 9H Red (een willekeurig aantal beschermlagen), Nano Ceramic Protect Ceramic coating 9H Gold (twee beschermlagen), Nano Ceramic Protect Soft - altijd uitvoeren als een "Topping".

Onze tip voor een optimaal resultaat:

MIX - 4 layers: 2 x RED + 2 x GOLD + 1 x SOFT - top coat

MIX - 6 layers: 4 x RED + 2 x GOLD + 1 x SOFT - top coat

MIX - 8 layers: 6 x RED + 2 x GOLD + 1 x SOFT - top coat

MIX - 10 layers: 8 x RED + 2 x GOLD + 1 x SOFT - top coat

MIX - 12 layers: 10 x RED + 2 x GOLD + 1 x SOFT - top coat - TOP, BESTE EFFECT!

MEER LAGEN VAN 9H RED GEEFT EEN HOGERE HARDHEID, DIKTE EN WEERSTAND TEGEN KRASSEN.

JAARLIJKSE ONDERHOUD

1 layer of Nano Ceramic Protect SOFT - top coat