OPTIES

Nano Ceramic Leather Pakket

Lederen interieurs zijn heerlijk luxe, maar onbehandeld kan het leiden tot ernstige problemen in de toekomst. Lichter gekleurde leersoorten zijn bijzonder besmettelijk voor vlekken van vloeistof en voedsel morsen evenals dye transfer van jeans en donkere pakken. Alle lederen bekleding vereist reinigen en behandelen om de opbouw van olie en vuil te voorkomen en om verkleuring te voorkomen en scheuren als gevolg van uitdrogen door de Uv-stralen.


Vanaf €100

Nano Ceramic Fabric Pakket

Stof stoelhoezen en tapijten zijn zeer gevoelig voor vlekken van drankjes, zon crèmes, oliën van onze huid, voedsel en zelfs modder, dus het is noodzakelijk om stoffen bekleding te beschermen tegen deze verontreinigingen. Nano Ceramic Protect Fabric omhuld vezels in een beschermende coating zodat gemorste vloeistoffen niet kunnen doordringen in het weefsel. Deze vervuilingen kunnen dan gemakkelijk worden geabsorbeerd door poetsdoeken of papieren handdoeken. Een absolute aanrader voor degenen die graag koffie of cola drinken in hun voertuigen!


Vanaf €100

Nano Ceramic Velgen Pakket

Wielen werken hard en worden onderworpen aan de zwaarste wegomstandigheden. Zouten, straatvuil, vet en remstof vallen de wielen aan en zorgen ervoor dat het onderhoud steeds moeilijker wordt . Nano Ceramic Protect 9h beschermt het wiel tegen al deze invloeden, waardoor ze gemakkelijker te reinigen zijn en de lak erop glanzend blijft!


Vanaf €70 enkel de voorkant


Nano Ceramic Cabrio Pakket

Stoffen cabrio daken vereisen het reinigen en behandelen om de groei van schimmel te voorkomen, en de ophoping van vuil en verwerende eigenschappen van UV straling! Deze behandeling biedt langdurige bescherming voor stoffen daken, het inkapselen van de vezels in een beschermende water- en vuilafstotende coating waardoor verontreinigingen tegengaat zeer vuil en waterafstotend wordt.


Vanaf €100

Nano Ceramic Glass Pakket

Een water verdringende glas en voorruit behandeling voor een beter zicht in natte rijomstandigheden, het verminderen van vermoeidheid en het verhogen van de veiligheid. Dankzij deze afstotende coating zal je niet het gebruik van de ruitenwissers nodig hebben bij het rijden van meer dan 60 km/u. Houdt voorruiten langer schoon. Deze behandeling houdt tussen de 20.000 en 30.000 km! Voor het behandelen van alle ramen en spiegels rondom rekenen wij extra.


Vanaf €70