Nano ceramic protect APC

Niet in voorraad OP=OP

Onze zeer geconcentreerde multireiniger is voor
vele doeleinden te gebruiken. Het voordeel is dat u zelf de sterkte van dit product kunt kiezen. Nano Ceramic Protect multireiniger heeft een verdun verhouding tussen 1:50 en 1:2. U kunt vele liters reiniger aanmengen.

Hierdoor het onze multireiniger zeer zuinig in gebruik bij toepassing op normaal vervuiling. Maar ook zeer krachtig bij zware vervuiling. Een echte allemans vriend dus.

Denk aan toepassingen zoals het losweken van vliegjes op de voorkant van uw auto. Maar ook uitermate goed geschikt om in de
wielkasten te spuiten om deze goed te reinigen. Of wat dacht u van de onderkant van zijkanten van uw auto en de achterkant, deze worden doorgaans zeer vuil.
Maar ook voor het interieur van de auto is dit product geschikt. Denk aan het dashboard, deurpanelen en ook de op de stof kan onze multireiniger worden gebruikt. Plakkerige bekkerhouders? Geen enkel probleem met Nano Ceramic Protect multireiniger is het schoon in een oogwenk.

Ook in het huishouden is deze reiniger voor veel doeleinden te gebruiken. Hierdoor wordt dit product nog efficiënter. Vettigheid
in de keuken is zo schoon gemaakt. Uw huis zal heerlijk fris ruiken door geur die dit product achterlaat. Heeft u groen aanslag op het hout of schilderwerk van uw huis? Met dit product is het makkelijk te reinigen. Op sprayen even in laten trekken en met krachtige straal of hogedruk machine afspuiten.

Verkrijgbaar in 500 ml.

Voordelen van Nano Ceramic Protect multireiniger:

  • Prettig frisse geur
  • Zuinig in gebruik, vele liters aan te maken
  • Concentraat waardoor u zelf de sterkte kunt bepalen
  • Te gebruiken voor interieur en exterieur

13.95 € 20.95 €
Please select variants first