Nano ceramic protect Hard 9h

ERKENDE DETAILERS ONLY

De absolute top onder de keramische auto
lakcoating


ENKEL TE KOOP VOOR ERKENDE DETAILERS

Nano Ceramic Protect is een revolutionair product voor de autolak bescherming van uw kostbare auto. Met een betoverende glans wordt uw auto een eyecatcher, terwijl de autolak optimaal beschermd wordt tegen alle weersinvloeden in de winter en zomer.

De Nano Ceramic Protect Hard 9h is een autolak bescherming met een moleculaire keramische 3d structuur van de hoogste kwaliteit. Deze keramische coating is voorzien van een certificaat die de hardheid bewijst. Door de moleculaire verbinding met de autolak oppervlak dat kristalliseert, ontstaat een resistente duurzame beschermingslaag die uw auto optimaal beschermt.

De Nano Ceramic Protect 9h is uitvoerig getest en onderzocht. De hoge mate van hardheid en flexibiliteit garanderen na het aanbrengen een duurzame beschermingslaag. Zelfs bij extreme weersomstandigheden. Bij soortgelijke producten werd na onderzoek aangetoond dat er barsten onstaan in de coatinglaag vanwege de beperkte flexibiliteit. Bij de Nano Ceramic Protect 9h zult u daar zeker geen last van hebben. Slechts één behandeling volstaat om de autolak van uw auto optimaal te beschermen.
Deze lakbescherming is zowel voor nieuwe als gebruikte auto's te gebruiken, zodat uw gebruikte auto ook van een hoogwaardige keramische coating wordt voorzien. Het geeft gegarandeerd de hoogste bescherming met een uithoudingsvermogen van 5 jaar.
Deze keramische autolak coating word uitsluitend door één van onze professionals aan gebracht. Dit om de kwaliteit te waarborgen en u te kunnen garanderen dat de coating op de juiste en zeer precieze manier word aangebracht. Dit kunnen wij voor zowel een nieuw auto als een gebruikte auto verzorgen. Kijkt u voor de mogelijkheden bij onze diensten autolak coating.

Voordelen van de Nano Ceramic Protect Hard 9H coating:


• Hoge mate van water afstotendheid
• Resistent voor UV-straling en hoge temperaturen
• Niet kwetsbaar voor corrosie of oxidatie
• Resistent voor diverse chemicaliën
• Voor ultieme diepe en rijke autolak kleuren
• Hoge glans en krasbestendig
• Laat zich niet verwijderen door wasbeurten
999.00 €
Please select variants first