Nano ceramic protect Quick detailer

Bestseller

Nano Ceramic Protect detail spray en wassen zonder water is een ideaal product om na het wassen van de auto te gebruiken. Met deze
detail spray kunt u nadat de auto droog is ervoor zogen dat water strepen worden verwijder. Ook zorgt dit er voor dat de auto glad aanvoelt en zal water en vuil goed afgestoten worden. Nano Ceramic Protect detail spray wassen zonder water is zeer geschikt om te gebruiken bij auto's die behandeld zijn met een van onze coatings of wax.

Maar dit is niet het enigste. Ook is dit product geschikt om de auto te kunnen wassen zonder water. Op sprayen van dit product en afnemen met een microvezeldoek. Ideaal als u geen mogelijkheid heeft om de auto met water te wassen. Denk hierbij aan de parkeer kelder maar ook als u onderweg bent. De auto onder een boom geparkeerd en zit er vogel poep op uw auto? Even op sprayen en afnemen met een microvezeldoek. Dit voorkomt dat de vogelpoep kan gaan invreten en ziet uw auto er weer schoon uit.

Ook als u gebruikt maakt van de wasstraat kunt u
dit wassen zonder water product inzetten. Vaak komt de wasstraat niet op alle plekjes van de auto en zijn er nog steeds een paar onderdelen van de auto vies.
Met Nano Ceramic Protect detail spray kunt u deze onderdelen schoon maken.

Verkrijgbaar in 500 ml.

Voordelen van Nano Ceramic Protect detail spray en wassen zonder water:

  • Auto wassen zonder water
  • Overal te gebruiken
  • Te gebruiken op alle onderdelen zoals lak, glas, kunstof en velgen
  • Laat geen strepen achter
  • Krast niet

16.00 €
Please select variants first