Nano ceramic protect Sealant

Niet in voorraad OP=OP

Nano Ceramic Protect Sealant is een unieke synthetische wax gemaakt van een combinatie van polymeren van de hoogste kwaliteit, zonder toevoeging van siliconen.

Het maskeert kleine krasjes, verkleuringen en nevels, waardoor een beschermende laag overblijft die tot 6 maanden aanhoudt.

Nano Ceramic Protect Sealant vergemakkelijkt het autowasproces en biedt bescherming tegen UV-stralen, strooizout en hechting van insecten.
Voorbereiding van het oppervlak: Om de Nano Ceramic Protect Sealant zo lang mogelijk op het oppervlak van uw auto te houden, is het voorbereiden van het oppervlak een belangrijk aspect.

Voor het aanbrengen van Nano Ceramic Protect Sealant, was de auto grondig met Nano Ceramic Protect Shampoo en gebruik Nano Ceramic Protect Remover.

Wat zijn de voordelen van Nano Ceramic Protect Sealant:

√ gemak van toepassing,
√ duurzaamheid tot 6 maanden,
√ bescherming tegen UV-stralen,
√ bescherming tegen schadelijke omgevingsfactoren,
√ hoge hydrofobiciteit: het fenomeen van het afstoten van water of vuildeeltjes van het beschermde oppervlak met een lakformule die langdurig droog en schoon blijft,
√ hoogglanslak, verzadigde kleur en gevoede lak.


Om de levensduur van de Nano Ceramic Protect Sealant te verlengen, gebruikt u Nano Ceramic Protect Quick Detailer na elke wasbeurt.

80 ml capaciteit

30.95 € 44.00 €
Please select variants first