Wij zijn de leider op het gebied van keramische coatings in de wereld.

Nano Ceramic Protect® is een merk dat speciaal is gemaakt om u de beste ervaring met Ceramic Protective Coatings te bieden. Ben je het beu om poetsmiddelen voor was en andere verzorgende cosmetica te gebruiken zonder blijvend resultaat? Er is niets beter dan keramische coatings gemaakt door Nano Ceramic Protect®. Nanoformula, de merkeigenaar van Nano Ceramic Protect® is een uitvinder en de exclusieve fabrikant van de meest wereldberoemde keramische coatings en cosmetica voor de zorgsector. Ooit gehoord van NCP Hard 9H, NCP Soft, NCP Leather of NCP Fabric? Nu maken we een gloednieuwe reeks keramische beschermende coatings, gemaakt volgens de hoogste normen van nanotechnologie. Onze keramische beschermlagen, vooral het Nano Ceramic Protect® Hard 9H-product, bieden u de bescherming en moleculaire keramische 3D-structuur met 5 jaar garantie. Wij garanderen: het heeft de beste kwaliteit die momenteel beschikbaar is op de wereldmarkten.
Wat is er zo uniek aan de keramische beschermende coatings van NCP? Nano Ceramic Protect® Soft, Nano Ceramic Protect® Crystal Wax en Nano Ceramic Protect® Hard 9H schittert met een keramische reflecterende glans en wordt hoog hydrofoob. Het product creëert een onzichtbare beschermende laag met een hardheid van 9H. Het maakt de carrosserie zelfs drie keer harder en bestendig voor krassen, sterke chemicaliën, UV-stralen en temperaturen. Nano Ceramic Protect® is een moleculaire 3D-techniek, de hoogste standaard van nanotechnologie in het interieur en carrosserie. Het betekent dat uw auto volledig beschermd is na 12 uur na het aanbrengen en sindsdien gaat de bescherming vele jaren mee.
Nano Ceramic Protect® Hard 9H is permanent en alleen verwijderbaar door speciale technieken, alleen beschikbaar in professionele NCP Authorized Partners-punten over de hele wereld. Nanoformula, de merkeigenaar van de Nano Ceramic Protect®, staat voor het ongelijke uiterlijk van uw voertuig en biedt u een nanotechnologische reeks keramische coatings voor een breed scala aan toepassingen. Nano Ceramic Protect®-producten bieden u de bescherming en renovatie van de carrosserie, bumpers en velgen van uw auto, evenals het glas, de stoffering en kunststof onderdelen aan de binnen- en buitenkant van de auto. Nano Ceramic Protect® Hard 9H biedt nanotechnologische, keramische bescherming op moleculair niveau. Dit betekent dat Nano Ceramic Protect® niet alleen een internationaal distributienetwerk is - het is een gemeenschap die de hele planeet bestrijkt.

Spraying system

Nano Ceramic Protect spraysyteem, is een nieuw applicatiesysteem voor hoogwaardige keramische coatings.
Het verbetert de toepassing en hechting, en garandeert de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling.
Nano Ceramic Protect, innovatie en ontwikkeling, verbeter elke dag !!!!


Keep calm. Be Hard.

Nano Ceramic Protect®

DIT IS HET. DE MEEST GEAVANCEERDE NANOTECHNOLOGIE
IN DE WERELD.

De Nano Ceramic Protect® Hard 9H-product biedt u de beschermingscoating met een moleculaire keramische 3D-structuur. Wij garanderen: het heeft de beste kwaliteit die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Waarom? Hard 9H heeft een 9H-hardheidscertificaat. Het is een attest dat het hoogste uithoudingsvermogen van keramische beschermlagen certificeert. Als gevolg van de verbinding van moleculen op een verfoppervlak, kristalliseert het uit. Het effect is eenvoudig: het creëert een resistente en duurzame beschermingslaag.

Durability.

Hard 9H - permanente coating

De Nano Ceramic Protect® Hard 9H is een permanente coating. Het is alleen verwijderbaar door het van het oppervlak van de autolak af te schuren. Na het aanbrengen van de Nano Ceramic Protect®-coating, verkrijgen we een duurzame beschermlaag met een uitstekende gladheid en glans in de 3D-structuur. Het is gegarandeerd voor vele jaren.

9H hardness.

Wat is dat?

Nano Ceramic Protect® keramische beschermende coating is goedgekeurd door het internationale hardheidscertificaat van 9H. Laten we eens kijken naar het oppervlak van de met keramiek gecoate autolak. Het preparaat kristalliseert om een resistente en duurzame beschermende laag te vormen. Het is een gevolg van binding aan een dicht netwerk van nanodeeltjes. De moleculaire structuur van het preparaat stelt je in staat om de dikke, glanzende beschermende laag op je auto te hebben.
De hoogste 9H hardheid en standaarden van Nano Ceramic Protect® garanderen u duurzaamheid, zelfs in extreem moeilijke weersomstandigheden.


Benefits.

De voordelen van Nano Ceramic Protect® Hard 9H:

√ Hoge hydrofobiciteit,
√ Diepe en rijke kleuren,
√ Hoge glans,
√ UV-bescherming,
√ Weerstand tegen hoge temperaturen,
√ Bescherming tegen oxidatie,
√ Krassen bestendig,
√ Het kan alleen worden verwijderd door polijsten.